Facebook

Stránky žáků

SPONZOR

ASOMPO logo

REKLAMY

Hrajeme IV.třídu okresu Nový Jičín

Kde nás najdete

Chcete-li si naplánovat trasu k nám, klikněte na odkaz pod mapou Zvětšit mapu a do pole A zadejte svou adresu. Stačí pak kliknout na tlačítko vyhledat trasu.
Zv�t�it mapu

Sezona 2012 - 2013

1. květen 2013 | dohrávka 1. kolo Rybí - Ženklava 1:2 (0:1)

Fantazie, porazili jsme 2. tým v tabulce - Rybí, 1:2. Potřebovali jsme výhru jako sůl, ale že bychom to protrhli zrovna proti Rybí.

Zápas začal v ostrém tempu, oba týmy si vytvořili drobnější šance, ale první se radovali borci v oranžovém. Zpoza vápna míč napálil nádherně pod víko Zdeněk Plaček. Rána stála opravdu zato. :-) Rybí to ale nevzdalo ba naopak měli šancí ale spálili co se dalo. Výborně zachytal náš gólman Radek Bjaček. Ten doslova lapil každý balón a dlouho hájil svatyni Turků úspěšně. Navíc inkasoval nejeden úder a dokonce bylo nutné ošetření.

Po změně stran došlo ke změně v obranných řadách. Bylo nutné poslat čerstvé síly aby uhájili výsledek. Nakonec po drtivém náporu přece jen po závaru z rohu dali domácí branku. Jenže v nastavení kdy už se každý viděl v šatně a fanoušci vraceli sklenice od piva se po autovém vhazování a následném centru dostal k hlavičce kapitán Jarek Plaček.

Ten rozhodl o velkém vítězství které určitě nakopne Oranjes do 1. domácího zápasu na novém trávníku v roce 2013. Ten sehrají v neděli proti Tiché B. Snad posloužilo toto utkání jako lákadlo pro fanoušky a přijdou nás podpořit.

Branky:
- Plaček J., Plaček Z.

Sestava:

Bjaček R.
Šimetka M. - Sopuch M. - Witke O. - Kahánek M.
Plaček Z. - Sopuch P. - Hykel P. - Plaček J.
Dorotík L. - Mihalík P.

Náhradnící:
- Hanzelka R., Kahánek M. ml., Obroučka J.

Střídání:
- Plaček Z. <-> Obroučka J.
- Witke O. <-> Hanzelka R.
- Mihalík P. <-> Kahánek M. ml.