Facebook

Stránky žáků

SPONZOR

ASOMPO logo

REKLAMY

Hrajeme IV.třídu okresu Nový Jičín

Kde nás najdete

Chcete-li si naplánovat trasu k nám, klikněte na odkaz pod mapou Zvětšit mapu a do pole A zadejte svou adresu. Stačí pak kliknout na tlačítko vyhledat trasu.
Zv�t�it mapu

Sezona 2012 - 2013

2. červen 2013 | 16. kolo Ženklava - Lubina 2:1 (2:0)

V uplynulém kole se naši střetli s Lubinou. Atmosféra před zápasem byla hodně přátelská, není se co divit, v našich řadách figurují někteří hráči, kteří působili v Lubině. Ale jakmile jsme vstoupili do šaten přátelství bylo zapomenuto, nyní bylo třeba udržet domácí neporazitelnost a urvat 3 body.

Výkop obstarali hosté a zápas začal ve vysokém tempu hlavně z naší strany. Nejednu šanci jsme ale zahodili, což nás v důsledku nemuselo až tak mrzet. Po pohledné kombinaci levé strany týmu se k míči dostal obávaný kanonýr Pája a přízemní, chytře mířenou střelou poslal Oranjes do vedení. 1:0. Nutno podotknout že náš realizační tým připravil déšť, proto se každá byť slabší střela mohla na kluzkém terénu změnit v hodně jedovatou. Tímto chceme také poděkovat sponzorovi klubu Pepovi Holubovi, který déšť financoval. Ale zpět k zápasu, Lubina začala vysouvat defenzivu a toho využil Pája, kdo jiný.. Uprostřed hřiště se k míči dostal Mirek mladší a možná trochu překvapivě, vlastně to skoro nikdo nečekal, poslal luxusní ulici našemu strajkerovi a ten si povodil gólmana a uklidil míč do prázdné branky. 2:0. Radost byla na místě a vedení Ženklava do poločasu udržela.

V přestávce jsme se ošetřili a taky dostali pár taktických rad. Bylo jasné že budou chtít hosté něco s výsledkem udělat. Ale Ženklava mohla rozhodnout hned několika způsoby, leč ani střela navrátilce Víťi, nebo individuální akce Kuby a dokonce ani Pája skórovat nedokázali. Hosté nás začali tlačit, hodně jsme jim to ležérním přístupem dovolili, proto nebylo divu že snížili na 2:1. Ani tento gól nás neprobudil a dál nás soupeř zkoušel překonat. Nebýt skvělé obrany a dnes vynikajicího Radúze nevím jak bychom dopadli.

Jedno je jisté. Zápas jsme nakonec udrželi a vítězství 2:1 pro nás má velkou hodnotu. Tímto jsme završili sérii 3 zápasů doma a my v nich neztratili ani bod!!!!! Děkujeme fanouškům za výbornou podporu, byli našim 12. hráčem.

Branky:
Mihalík P. (2x)

Sestava:

Bjaček R.
Kahánek M. ml. - Sopuch M. - Hanzelka R. - Plaček Z.
Hykel V. - Sopuch P. - Plaček J.
Dorotík L. - Obroučka J.
Mihalík P.

Náhradnící:
- Vrtělka V., Witke O.

Střídání:
- Kahánek M. ml. <-> Vrtělka V.
- Obroučka J. <-> Witke O.

Další výsledky 16. kola:

Rybí - Troj. Bystré1:0
Straník - Hodslavice4:2
Veřovice B - Mořkov B4:1
Vlčovice-Mniší B - Žilina0:1
Tichá B - Hostašovice0:0