Facebook

Stránky žáků

SPONZOR

ASOMPO logo

REKLAMY

Hrajeme IV.třídu okresu Nový Jičín

Kde nás najdete

Chcete-li si naplánovat trasu k nám, klikněte na odkaz pod mapou Zvětšit mapu a do pole A zadejte svou adresu. Stačí pak kliknout na tlačítko vyhledat trasu.
Zv�t�it mapu

Sezona 2012 - 2013

2. září 2012 | 4. kolo Ženklava - Žilina 3:2 (2:1)

Po náročném venkovním zápase Ženklava nastoupila doma s neoblíbenou Žilinou, aby udržela domácí tvrz nedobytnou. Asi nebude moc lidí z Ženklavského fotbalu, kteří by měli tohoto soupeře v tabulce „oblíbený“. Sestava se nezměnila a zůstala zachována dle úspěšného druhého poločasu v Trojanovicích.

První poločas nasvědčoval, že bychom v tomto utkání mohli hrát svou hru a mohli bychom být těmi, kteří budou diktovat průběh hry. Relativně brzy se prosadil po krásném uvolnění (někoho) Pavel Mihalík a ne zcela přesvědčivým lobem otevřel skóre na 1:0. Dále jsme ovládali hru a soupeř jen sporadicky zahrozil. O zvýšení náskoku se konečně zasloužil Jakub Obroučka. V šestnáctce si pohodil míč na levou nohu, uvolnil se (což všechny překvapilo) a prudkou ranou zavěsil, skóre se změnilo na 2:0. Radost však netrvala dlouho. K přímému kopu z dobrých 30-ti metrů se postavil jakýsi Žilinský šutér a místo centru vyslal dělovku po bráně. Náš jinak spolehlivě chytající gólman nezachytil plavající trajektorii dráhy letu míče a bylo zde snížení stavu na 2:1. První poločas byl sice lepší ze strany hráčů v oranžovém, ale mohlo je mrzet pár neproměněných šancí a inkasovaný gól. A na to nejsme vůbec zvyklí...

Druhý poločas byl z naší strany o poznání slabší. Soupeř nás občas dostával pod tlak a obrana spolu s gólmanem museli řešit zapeklité situace. Šance střídala šanci a nepřesností také přibývalo. Nakonec se ale prosadil znovu Pavel Mihalík, místní kanonýr! Už si přesně nepamatuji onu šanci, ale důležité je, že míč doskákal za brankovou čáru a skóre se znovu měnilo ve prospěch domácích na 3:1. Hosté ještě snížili na 3:2 a pak i dále hrozili nebezpečnými průniky. Stav však zůstal nezměněn a Ženklava silou, bojovností i se štěstím porazila Žilinu 3:2. A alespoň částečně si tak spravila chuť třemi body do tabulky nejnižší fotbalové soutěže naší republiky.

Zpráva ze síně delegátů říká: Pan rozhodčí odpískal průměrné utkání.

Branky:
- Mihalík P. (2x), Obroučka J.

Sestava:

Bjaček R.
Šimetka M. - Sopuch M. - Kahánek M. - Plaček Z.
Dorotík D. - Hykel V. - Sopuch P. - Plaček J.
Mihalík P. - Obroučka J.

Náhradnící:
- Hykl L., Kahánek M. ml., Vrtělka V., Žáček R.

Střídání:
- Plaček Z. <-> Hykl L.
- Obroučka J. <-> Kahánek M. ml.

Fotogalerie ze zápasu:

Galerie 4. kolo Ženklava - Žilina

Další výsledky 4.kola:

Rybí - Hostašovice3:1
Veřovice B - Hodslavice 5:1
Straník - Lubina1:2
Vlčovice-Mniší B - Troj.-Bystré2:6
Tichá B - Mořkov B8:2