Facebook

Stránky žáků

SPONZOR

ASOMPO logo

REKLAMY

Hrajeme IV.třídu okresu Nový Jičín

Kde nás najdete

Chcete-li si naplánovat trasu k nám, klikněte na odkaz pod mapou Zvětšit mapu a do pole A zadejte svou adresu. Stačí pak kliknout na tlačítko vyhledat trasu.
Zv�t�it mapu

Sezona 2012 - 2013

25. srpen 2012 | 3. kolo Troj. Bystré - Ženklava 1:1 (1:0)

Hlásím se z Trojanovického stadiónu pod Radhoštěm. Hned na úvod nás přilákalo velice pěkné prostředí místního fotbalového stánku. Těsně před zápasem ještě naši borci neměli vůbec jasno, kdo z nich se vlastně dostal do sestavy, protože kádr je nabitý jako nikdy!!!

Do prvního poločasu vletěli domácí po hlavě a hned v šesté minutě se ujali vedení 1:0. Nutno podotknout, že s překrásné střely zhruba z 18 metrů. Celý první poločas byly Trojanovice fotbalovější a kombinací si vytvářeli herní převahu. Ženklava ale měla taky dvě nebo tři dobré příležitosti, ale skórovat se podařilo.

V poločase si kluci řekli pár drobností a do druhé půle kluci vkročili opravně parádně a za celý druhý poločas si zaslouží velkou pochvalu. Kluci dřeli, dařilo se jim a Trojanovice ztratily půdu pod nohama. Myslím, že každý kdo zápas viděl, musí naše kluky pochválit. Celé snažení vyústilo v gól Miry Kahánka. Ale tím snažení neskončilo. Akce střídala akci. Ke konci se osmělili i domácí a výsledek mohl být jakýkoliv. Ten se však už nezměnil a oba celky se rozešly smírně 1:1. V celkovém součtu je to již 9 soutěžní neprohra v řadě.

Branky:
- Kahánek M.

Sestava:

Bjaček R.
Šimetka M. - Sopuch M. - Sopuch P. - Plaček Z.
Dorotík D. - Kahánek M. - Hykel V. - Plaček J.
Mihalík P. - Obroučka J.

Náhradnící:
- Kahánek M. ml.

Fotogalerie ze zápasu:

Galerie 3. kolo Troj. Bystré - Ženklava

Další výsledky 3.kola:

Mořkov B - Hostašovice0:0
Hodslavice - Tichá B2:3
Lubina - Veřovice B4:2
Žilina - Straník4:1
Vlčovice-Mniší B - Rybí2:4