Facebook

Stránky žáků

SPONZOR

ASOMPO logo

REKLAMY

Hrajeme IV.třídu okresu Nový Jičín

Kde nás najdete

Chcete-li si naplánovat trasu k nám, klikněte na odkaz pod mapou Zvětšit mapu a do pole A zadejte svou adresu. Stačí pak kliknout na tlačítko vyhledat trasu.
Zv�t�it mapu

Sezona 2013 - 2014

6. duben 2014 | 16. kolo Lubina - Ženklava 5:1 (2:1)

Téměř nekonečná pauza rozděluje podzimní a jarní část fotbalových soutěží. Jinak tomu není ani ve 3. třídě sk. A, kde figuruje mužstvo z Ženklavy. Úvodní los soutěže našim přiřadil výjezd do Lubiny, nepříliš oblíbenému soupeři.

Již před zápasem bylo jasné že kvůli červené kartě nebude hrát kapitán Jari a jakoby nebylo starostí málo, při rozcvičce navíc musel odstoupit kvůli zranění stoper Martin. Kouč Filip, který během zimy odolával nabídkám z Manchesteru United, kde měl nahradit Davida Moyese, tak již před zápasem řešil dilema. Nakonec to postavil takto : Radúz - Michal,Kongo, Víťa, Zdenek - Kuba O., Péťa, Zaply, Danek D. - Pája, Lumír. A šlo se na věc.

Úvodní minuty patřily oranžovým barvám. Nastoupily do zápasu celkem slibně a řada fanoušků věřila, že tohle bude náš zápas. A úvod tomu skutečně nasvědčoval. Už v 9. minutě se k exekuci přímého kopu postavil Ženklavský Iniesta - Peťa a nacentroval přesně na hlavičku navrátilci Dankovi a míč se třepotal v síti. 0:1. Následovalo pár šancí, střely ale bez potřebné razance a přesnosti. Iniciativu přebrali domácí, ovšem způsobem na který naši nestačili. 2:1. Soupeř těžil z našich nezakončených akcí a rychlé brejky byly smrtící, proti kterým nemohl ani Radúz nic dělat. Zároveň strategie nakopávaných míčů na dvoumetrového habána s číslem 11 byla pro naši obranu s výškovým průměrem 180 cm problém.

V kabině jsme si ale dávali naději že se do zápasu vrátíme. Jenže ze zápasu musel odstoupit Zaply a na plac šel mladík Danek B.

Do druhé půle již bylo vše nachystáno, bohužel naše nadšení brzdila návštěva toalety Konga. Nemáme oficiální informace, ale zdá se že se Kongo posral. :-) A dá se říct že takto proběhla i druhá půle. Lubina chtěla zvítězit a ze 2 střel na branku daly 3 góly. Nutno ovšem vyzdvihnout práci Radúze. Nebýt jeho přítomnosti v brance odjíždeli bychom s mnohem větším přídělem. Nedá se nic dělat, když na světelné tabuli svítí konečné skóre 5:1 je rozhodnuto.

Bohužel našim hráčům nevycházela řada věcí a jak už to tak bývá jednou si nahoře, potom zas dole. Nezbývá Oranjes nic jiného než se ponaučit a nahecovat se na zápas, který přijde již tuto sobotu se Štramberkem.

Ohlasy z kabiny: "Velká marodka nás oslabila již před zápasem, na to se ale nelze vymlouvat. Úvodní chvíle nám sice patřily, jenže jsme ze šancí nedokázali vytěžit více. Soupeř hrál velmi dobře, ve druhé půli jsme se snažili sice, ale byl to soupeř kdo dával góly."

Branky:
- Dorotík D.

Sestava:

Bjaček R.
Šimetka M. - Hykel V. - Hanzelka R. - Plaček Z.
Obroučka J. - Sopuch P. - Zapletal P. - Dorotík D.
Mihalík P. - Dorotík L.

Náhradnící:
- Slíva L. (Br.), Biner D., Brudný T., Vrtělka V., Žáček R.

Střídání:
- Zapletal P. <-> Biner D.
- Obroučka J. <-> Vrtělka V.
- Šimetka M. <-> Žáček R.
- Plaček Z. <-> Brudný T.

Fotogalerie ze zápasu:

Galerie 16. kolo Lubina - Ženklava 5:1 (2:1)

Další výsledky 16.kola:

Straník - Štramberk3:4
Veřovice B - Hodslavice4:2
Vlčovice-Mniší B - Hostašovice1:5
Mořkov B - Tichá B0:2