Facebook

Stránky žáků

SPONZOR

ASOMPO logo

REKLAMY

Hrajeme IV.třídu okresu Nový Jičín

Kde nás najdete

Chcete-li si naplánovat trasu k nám, klikněte na odkaz pod mapou Zvětšit mapu a do pole A zadejte svou adresu. Stačí pak kliknout na tlačítko vyhledat trasu.
Zv�t�it mapu

Sezona 2013 - 2014

8. září 2013 | 5. kolo Ženklava - Lubina 1:3 (1:2)

Solidní start našich fotbalistů do nové sezóny byl velkým lákadlem pro fanoušky a všichni chtěli vidět lídra tabulky na domácím hřišti, jak se jim povede v dalším zápase. Tentokrát jsme přivítali hosty z Lubiny. Ti prozatím neměli nikterak oslnivou formu, nicméně věděli jsme z minulých zápasů, že na nás vždy vyrukovali s něčím novým. Oranjes už opět vedl trenér Filip, který vyslal na hřiště tuto sestavu : Radúz - Michal, Zdena, Marťas, Lumír - Zaply, Kuba S., Peťa, Jari - Pája, Přemet.

Výkop obstarali borci z Turecka a směle mohli začít útočit. Po dobrém náběhu se na hranici dostal k míči kapitán Jari, jenže než se zorientoval, obránce mu v dobré šanci míč ukopl na roh. Z následného rohu, se dostali k protiútoku hosté. Rychlý kontr se snažil vracející se obránci zlikvidovat, jenže se do míče opřel hlavou lubinský forvard a míč se třepotal v naší síti. 0:1. Naši ovšem nesklopili hlavy a vytvářeli si řadu šancí. Standartky se množily a při jedné z nich zahrozil hlavou Marťas, jenž si otervřel v minulém zápase střelecký účet, ale tentokrát minul. Naopak hosté měli velice nebezpečné šance, ty však končily střelami daleko od naší svatyně. Proto se rozhodl Filip vyměnit pozičně bratrskou dvojici Jari x Zdena. Ovšem v době kdy vydával tento pokyn, měli jsme další standartku a po sérii odrazů se razantně hlavou prosadil právě Jari. 1:1. Tento gól zvedl naše hráče, bohužel nám sudí odepřel jasnou penaltu, když po nedůsledném výběhu gólmana hostí, střelu mezi tři tyče rukou zastavil jakýsi obránce z Lubiny. Velké emoce proudily na hřišti a často se dohrávaly osobní souboje, zejména Kuba S. který k nám přišel právě z Lubiny a tak mu dával soupeř pocítit chuť Ženklavského pažitu. Na konci prvního poločasu ovšem přišla krutá rána, opět rychlý brejk hostí. 1:2.

Ve druhém poločase jsme chtěli rychle skóre otočit, využívali jsme rychlonohého Zaplyho i brilantních přihrávek Petra. Ovšem znenadání a při jednoduchém nahrávání vzadu mezi obránci se míč dostal k Radúzovi. Ten byl zřejmě zaskočen, navíc k němu rychle přistoupil útočník a ukopl mu kulatý nesmysl. 1:3. Byla to naprosto zbytečná branka, ale náš brankář předváděl velké věci v minulých kolech, zkrátka si slabší chvilku vybral v nesprávný moment. Nicméně jsme měli ještě hodně času na to abychom zápas ještě zvládli, ale s postupujicím časem se nám nedařilo absolutně nic. V závěru zápasu se snažil branku vsítit benjamínek našeho týmu Danek, ale rozvlnil pouze boční síť. Nás od pohromy zachránila branková konstrukce, proto tedy skončil zápas 1:3.

Ohlasy z kabiny: "Je to velká škoda, už se tabulka pomalu rozdělovala, mohli jsme mít dostatečný náskok a hrát si svůj fotbal. Takhle jsme si to celé zkomplikovali, ale musíme hrát dál a poctivě trénovat. Prohraje i Barcelona, na nás to muselo taky jednou dojít, teď už se soustředíme na další kolo se Štramberkem."

Branky:
- Plaček J.

Sestava:

Bjaček R.
Šimetka M. - Sopuch M. - Plaček Z. - Dorotík L.
Zapletal P. - Sopuch P. - Svoboda J. - Plaček J.
Mihalík P. - Hykel P.

Náhradnící:
- Slíva L. (Br.), Biner D., Hykel V., Obroučka J.

Střídání:
- Plaček Z. <-> Hykel V.
- Šimetka M. <-> Obroučka J.
- Hykel P. <-> Biner D.

Video - Jariho branka:

Jariho branka na 1:1

Fotogalerie ze zápasu:

Galerie 5. kolo Ženklava - Lubina 1:3 (1:2)

Další výsledky 5.kola:

Hostašovice - Vlčovice-Mniší B3:0
Štramberk - Straník6:1
Hodslavice - Veřovice B0:1
Tichá B - Mořkov B3:0