Facebook

Stránky žáků

SPONZOR

ASOMPO logo

REKLAMY

Hrajeme IV.třídu okresu Nový Jičín

Kde nás najdete

Chcete-li si naplánovat trasu k nám, klikněte na odkaz pod mapou Zvětšit mapu a do pole A zadejte svou adresu. Stačí pak kliknout na tlačítko vyhledat trasu.
Zv�t�it mapu

Sezona 2013 - 2014

12. duben 2014 | 17. kolo Štramberk - Ženklava 6:0 (4:0)

Těžce se mi píší reporty o prohraných zápasech a u prohraného zápasu se Štramberkem to platí dvojnásob. Ale pojďme společně zahryznout do červavého jablka. Po zápase s Lubinou jsme měli co napravovat, obzvlášť když šlo o derby s týmem, který je přes kopec.

Na zápas již byl k dispozici kapitán Jari, jenž si odpykal trest za červenou kartu a své zranění vyléčil zázračně Martin. Bohužel náš zápas se hrál souběžně se zápasem Baníku, což znamená absenci Vojty a Rosti. Pokud tedy zahrneme do sestavy i chybějicího Tomáše a neznámo-kde-se-nacházející Kuba S. neměl trenér Filip moc na výběr. Sestava : Radúz - Michal, Martin, Kongo, Zdenek - Danek D., Víťa, Peťa, Jari - Pája, Lumír.

Hned při prvním pohledu bylo jasné o co jde. Prestiž a nevraživost mezi Štramberkem a Ženklavou je už odpradávna a své o tom věděli i fanoušci. Nutno podotknout že fans oranžových barev měli jednoznačnou převahu, ale na hřišti to bylo obráceně.

Výkop obstarali domácí a hra začala celkem vyrovnaně. Oba týmy si drželi své posty ale dlouho to netrvalo a Štramberk rozjel svůj válec naplno. V 18. minutě se po průniku přes naši pravou obranu dostal křídelník domácích a propálil Radúze. 1:0. Chvíli na to se nikým nehlídán při rohovém kopu prosadil stoper Kotuča - 2:0. Následně pak přidali domácí další branku, při které naše lavička reklamovala ofsajd, ovšem sudí pro naše funkcionáře neměl pochopení a naopak je důsledně varoval. 3:0 Po čtvrtém gólu bylo o osudu zápasu už zřejmě rozhodnuto, ale jak podotýká můj expert Franta Zmražený - Oranjes do zápasu už přišli se svěšenými hlavami. Do poločasu měl Štramberk ještě pár šancí, jenže nedokázal je proměnit i díky stále výbornému Radúzovi. Za zmínku pak stojí vykázání našeho vysoce postaveného funkcionáře, kvůli hlasitým protestům vůči neodpískaným faulům. Franto jak se ti líbil první poločas? "Tož to je spíš trénink Štramberáků ni? Su z teho zmraženy jak ogaři turečti hraju." dodává expert Franta a na žal vytasí láhev rychlé pomoci. Jen podotknu že jsme za poločas ani jednou nevystřelili na branku a držení míče vychází ve prospěch domácích 75% : 25%.

Ale už nám vycházejí borci na druhou půli a snad se tedy budeme moci kochat i hrou Tureckých šavlí.. Obraz hry se moc nezměnil, stále takový nemastný neslaný nekyselý nesladký nehořký výkon. To ještě potrestali domácí 5:0 a to už si vynutilo změnu, do hry šel Kuba O. místo Michala, který si vypil kalich hořkosti a na pravou obranu se posunul Danek D. Svěží vítr přinesl první šance Ženklavských, což překvapilo i experta Zmraženého, který nám v komentátorské kabince poněkud roztál, ovšem nevím při počtu prázdných lahví jaká je příčina. Šanci postupně neproměnil Lumír, Jari a mezi tři tyče nezamířil ani Kuba O. jenž měl asi největší šanci, jenže jeho slabší pravá šla mimo. A když ani Pája nepropálil hradbu těl, skoróval naposledy (naštěstí) Štramberk. 6:0. Ale menší drama se odehrálo mimo hřiště, kdy jeden z fanoušků vhodil na hřiště světlici. Sudí okamžitě přerušil zápas a nebýt hasícího přístroje zřejmě došlo k ukončení zápasu. Moment přerušení využily naši fans skandování "Práci nedostanu, ze Štramberka jsem." Zápas se poté už jen dohrál a hráči se moc nezdržovali s převlékáním.

Po zápase: "Hodně jsme jim to ulehčili, nasazení nebylo optimální ale je třeba říct že Štramberk si výhru zasloužil. Takhle se hraje o okresní přebor. My se musíme dát dohromady, vyříkat si věci na tréninku, co děláme špatně a přijít s úplně jiným nasazením do domácího zápasu s Hostašovicemi." Štramberk : ŽENKLAVA 6:0

Branky:
---

Sestava:

Bjaček R.
Šimetka M. - Sopuch M. - Hanzelka R. - Plaček Z.
Dorotík D. - Sopuch P. - Hykel V. - Plaček J.
Mihalík P. - Dorotík L.

Náhradnící:
- Obroučka J., Zapletal P.

Střídání:
- Šimetka M. <-> Obroučka J.
- Sopuch M. <-> Zapletal P.

Fotogalerie ze zápasu:

Galerie 17. kolo Štramberk - Ženklava 6:0 (4:0)

Další výsledky 17.kola:

Veřovice B - Lubina4:1
Hodslavice - Rybí1:1
Tichá B - Vlčovice-Mniší B2:0
Hostašovice - Straník1:0