Facebook

Stránky žáků

SPONZOR

ASOMPO logo

REKLAMY

Hrajeme IV.třídu okresu Nový Jičín

Kde nás najdete

Chcete-li si naplánovat trasu k nám, klikněte na odkaz pod mapou Zvětšit mapu a do pole A zadejte svou adresu. Stačí pak kliknout na tlačítko vyhledat trasu.
Zv�t�it mapu

Sezona 2013 - 2014

15. říjen 2013 | 11. kolo Veřovice B - Ženklava 2:2 (1:0)

Nezvykle v úterý hráli naši fotbalisté s Veřovicemi "B", třebaže na regeneraci měli pouze 48 hodin po utkání s Hodslavicemi. Jelikož jsme ale zvládli nedělní mač, přijela naše skvadra v dobré náladě. Dobrou zprávou bylo že se stoper Marťas dal relativně do pořádku, nicméně trenér Filip s ohledem na náročný závěr se rozhodl raději ponechat Martina na lavičce náhradníků. Ovšem komplikace hlásil kapitán Jari, který si odnesl pochroumaný kotník z nedělního zápasu. Návrat také hlásil ztracený vojín Zaply a na lavičku nakoukl také chachar Vojta.

Základní XI: Radúz - Michal, Kuba S., Kongo, Zdena - Zaply, Přemeček, Peťa, Jari - Pája a Lumír.

Úvod zápasu začal pod taktovkou domácích. Ti ihned zahrozili z prvního rohu, kdy po hlavičce už už míč mířil do branky jenže jej odhlavičkoval Přema. Tlak neustával a nezačali jsme vůbec dobře. Míče nám odskakovali nebyli jsme si schopni nahrát a na kopačky se vkrádala nervozita. Z další šance Veřovjanů hrozil jakýsi ostrostřelec opět hlavičkou. Ale opět ubráněná svatyně jmenovitě Michalem. Kolem 20. minuty se začala situace obracet a do šance se dostal po vybojovaném míči na polovině Pája. Ten přistrčil Jarimu a ten se řítil do šance ovšem zakončení mu nesedlo. To ovšem bylo ze strany našeho kapitána všechno, neboť zraněný kotník jej limitoval a musel střídat, do hry šel Kuba O. Ve 35 minutě po závaru ve vápně domácích se stoper razantně opřel do odkopu a míč letěl mezi naše obránce a útočníka domácích. Ten si šikovně sklepl, prošel mezerou mezi stopery a prostřelil už bezmocného Radúze. 1:0. Naši se snažili odpovědět do poločasu, ale šance byly spíše sporadické, takže se skóre nezměnilo.

Do druhé půlky naši vyběhli v totálně jiném rozpoložení. Přítomní fanoušci byli v jednoznačné převaze a dodávali klukům z Turecka energii. Začátek poločasu byl ve znamení solidního držení míče, rychlé a důrazné napadání, zkrátka začali jsme hrát totální fotbal. Na všech postech se výkony zvedly o 100 % a drali jsme se do šancí. Po sklepnutí od útočné dvojice Lumír-Pája se k míči dostal rychlík Kuba O. Když už byl ve vápně a dával pod sebe nikým nehlídanému Pájovi, přířitil se stoper domácích a ve skluzu zahrál míč volejbalovým způsobem. Penalta! K nařízenému kopu se v 68 minutě postavil Pája, kanonýr se nemýlil a poslal míč pod víko. 1:1. To ale nebylo zdaleka vše. Míče létaly Veřovickým vápnem, trenér Filip dokonce musel zajistit letové povolení do tohoto vzdušného prostoru. Při standartní situaci kterou rozehrál Peťa, míč propadl obranou, kde si jej pokryl tělem Kuba O. Dotírajicí obránce však našeho křídelníka ve vápně nakopl a sudí podruhé v zápase nařídil pokutový kop. Opět v akci snajpr Pája a opět se nemýlil, když střelu umístil do protipohybu brankáře. 1:2. Obrat byl dokonán a co víc mohli jsme jít do trháku když se po střele levou od Petra odrazil míč od břevna. Pak zahrozili domácí, jenže nedokázali odpovědět. Zatím. Misky vah se přelévaly každou chvíli, a mohl to být potřetí Pája kdo změní skóre, jenže tentokrát jej zastavil úžasným zákrokem brankář domácích. Zbývalo 10 minut do konce a drama vrcholilo, když se za míčem dral útočník Veřovic, ale včasným výběhem likvidoval šanci Radúz. K odraženému míči se dostal záložník Veřovic a protlačil svému kapitánovi pas za obranu. V tu chvíli byl zdvižený praporek od lajnového rozhodčího na znamení ofsajdu, ovšem sudí nechal hru pokračovat a bylo srovnáno. Nastala velká mela, fanoušci se dožadovali ofsajdu zatímco Veřovičtí slavili. Pak už byly šance takové bídné a zápas se takto dohrál.

Ohlasy z kabiny: "Po prvním poločasu jsme hodně ztráceli, ovšem skvěle jsme zabojovali a nakonec jsme vydřeli bod. Sice nás dělilo 10 minut od trojnásobku, ale remíza je více než spravedlivá."

Branky:
- Mihalík P. (2x)

Sestava:

Bjaček R.
Šimetka M. - Svoboda J. - Hanzelka R. - Plaček Z.
Zapletal P. - Sopuch P. - Hykel P. - Plaček J.
Mihalík P. - Dorotík L.

Náhradnící:
- Slíva L. (Br.), Biner D., Obroučka J., Sopuch M., Vrtělka V., Žáček R.

Střídání:
- Plaček J. <-> Obroučka J.
- Zapletal P. <-> Biner D.

Video - Pájovy branky:

Pájovy branky

Fotogalerie ze zápasu:

Galerie 11. kolo Veřovice B - Ženklava 2:2 (1:0)