Facebook

Stránky žáků

SPONZOR

ASOMPO logo

REKLAMY

Hrajeme IV.třídu okresu Nový Jičín

Kde nás najdete

Chcete-li si naplánovat trasu k nám, klikněte na odkaz pod mapou Zvětšit mapu a do pole A zadejte svou adresu. Stačí pak kliknout na tlačítko vyhledat trasu.
Zv�t�it mapu

Sezona 2013 - 2014

17. srpen 2013 | 2. kolo Mořkov B - Ženklava 0:4 (0:1)

Drama až do samého konce. Jinak se nedá nazvat duel mezi Mořkovem "B" a Ženklavou. Pro oba týmy to byl první zápas v sezóně 2013/2014 a jistě vzpomínáte na loňskou sezónu, kdy rezervní tým Mořkova obral naše Oranjes o 6 bodů, takže jistě měli co oplácet.

Od úvodního hvizdu bylo znát rozdílné pojetí hry. Zatímco domácí hráli spíše na náhodu, často volili dlouhé nakopávané míče na útočníky. Na druhou stranu hosté se snažili kombinačně prosadit, sérii krátkých přihrávek se dostávali do nebezpečných situací. Bohužel bylo znát že šlo první zápas, a tak se často chybovalo. Po vydařené kombinace na pravé straně se k míči dostal Pája, ten vyslal na gólmana takovou žblabuňku, kterou však gólman neudržel a šli jsme tedy do vedení 0:1. Velká úleva byla znát, poněvadž první gól padl až kolem 30 minuty, což není zrovna typické pro Ženklavu. Hráče to uklidnilo možná až moc, ovšem včas se vzpamatovali a zejména brilantním zákrokem gólmana Radúze stále drželi jednobrankový náskok. Mezitím se obnovilo zranění stoperovi Ondrovi a musel nuceně střídat, na plac šel Kongo. V nastaveném čase se řítili 4 hráči Ženklavy do brejku, ovšem centr Jariho šel Pájovi na paty a ten než si stihl zpracovat už u něj byli obránci i s gólmanem.

Ve druhém poločase se misky vah přelévaly rychle, hra se často kouskovala díky tvrdé hře domácích, při niž se řada z nich zranila. Ovšem ani to Ženklavě moc nepomohlo, brejkové situace hráči nedokázali prosadit a postupně na zlepšujicím se gólmanovi domácím si vylámal zuby Peťa, oba Kubové, Jari i Přema s Pájou. Na to zareagoval trenér Filip a vystřídal Přemu za Víťu. Tento tah se osvědčil po pár minutách, kdy se Víťa dostal k míči na hranici velkého vápna. Vypálil jedovatou ránu, která gólmanovi sežehla rukavice a protrhla síť, no zkrátka střela podobná té Pájově z 1. poločasu a opět si gólman vybral slabší moment. 0:2. Pak už domácí rezignovali a toho ještě 2x využil Pája, který objevil recept na brankáře a indivuduálně si jej obehrál. Konečný výsledek 0:4. Ohlasy z lavičky: "Byl to dramatický zápas, ale vytrvali jsme a nakonec jsme se prosadili. Je třeba pokračovat v té skvěle rozjeté přípravě a nadále tvrdě trénovat."

Branky:
- Mihalík P. (3x), Hykel V.

Sestava:

Bjaček R.
Šimetka M. - Sopuch M. - Witke O. - Dorotík L.
Obroučka J. - Sopuch P. - Svoboda J. - Plaček J.
Mihalík P. - Hykel P.

Náhradnící:
- Hanzelka R., Hykel V.

Střídání:
- Witke O. <-> Hanzelka R.
- Hykel P. <-> Hykel V.

Fotogalerie ze zápasu:

Galerie 2. kolo Mořkov B - Ženklava 0:4 (0:1)

Další výsledky 2.kola:

Vlčovice-Mniší B - Straník0:0
Rybí - Štramberk2:2
Hodslavice - Tichá B4:0
Veřovice B - Hostašovice1:2