Facebook

Stránky žáků

SPONZOR

ASOMPO logo

REKLAMY

Hrajeme IV.třídu okresu Nový Jičín

Kde nás najdete

Chcete-li si naplánovat trasu k nám, klikněte na odkaz pod mapou Zvětšit mapu a do pole A zadejte svou adresu. Stačí pak kliknout na tlačítko vyhledat trasu.
Zv�t�it mapu

Sezona 2013 - 2014

25. srpen 2013 | 3. kolo Ženklava - Vlčovice-Mniší B 3:0 (0:0)

Zápas třetího kola k sobě svedl týmy Ženklavy a Vlčovic - rezervy. Domácí měli jednoznačně navázat na výhru z Mořkova, zatímco soupeř měl opačné starosti. Náš fotbalový expert Pepa Bartoň dokonce poukazuje na úsměvy domácích hráčů, které ještě můžeme vidět při rozcvičce. Tam podle čísel již také rozeznáme úvodní jedenáctku. Radúz - Zdena, Marťas, Kongo, Lumír - Zaply, Peťa, Kuba S., Jari - Pája, Přema.

Hned však v úvodu byly úsměvy pryč, začala totiž dřina. Úvod obstarala série rohových kopů, ovšem ani jeden z nich neměl zakončení v síti. Pak se borcům z Turecka jako mávnutím kouzelného proutku ztratila ona fotbalová pohoda. Bohužel přišla nervozita a hráči začali dělat zbytečné chyby. Za zmínku stojí střela Přemka vedle tyčky a několikrát zablokované střely Petra, Jariho a Páji. Soupeře nad vodou držel také gólman, od pohledu nemotorný, ovšem naši Oranjes jej nechávali vyniknout. Hosté tak mohli zahrozit, činili tak za pomoci dlouhých nakopávaných balónů na vysoké "ogary" jak je označil náš expert Pepa. Laserovou tužkou nám poté ve studiu ukázal jak výborně k nim přistupovali stopeři Kongo s Marťasem, když poločas skončil 0:0.

O přestávce proběhla výměna na pravém bekovi, do hry šel Michal. Výměna kus za kus a jako oživení, tak ho popsal náš expert. A musím souhlasit že Michal přinesl do hry jisté oživení. Po akci na pravé straně naskočil na nízký centr nováček Kuba S. a razantní střelou k tyči rozvlnil síť. 1:0. Radost našich fans neměla koncí, jistě jim klesl tep, odhadem našeho experta z 300 na 250. Bohužel potvrzení nepřišlo, ani z kopačky kanonýra Páji, ani náhradník Kuba O. neprostřelil brankáře, který si jistě zaslouží ocenění hráč zápasu. Expert Pepa Barťon pouze přikyvuje, vlastně to už spíše kýve hlavou z kořalky. Jak se blíží konec zápasu bleskové útoky se množí a po jednom z nich nahrál Jari Pájovi a ten nezaváhal a potvrdil střelecké štěstí. 2:0. To už snad definitivně uklidní každého a Pepa bere zápas jako hotovou věc a na svém statném oři opouští hlavní tribunu. Bohužel propásl ještě jeden gólový moment, míč si indivuduálně protáhl Péťa kolem 3 obránců a ještě prostřelil brankáře. Se štěstím míří míč od tyčky za brankovou čáru, bravo. 3:0.

Radost v kabině: "Nadřeli jsme se, snad jinak to už ani neumíme. Bohužel kdyby jsme proměnili úvodní šance, mohl to být jiný zápas, reklama na fotbal, ale takhle se aspoň fanoušci bavili."

Branky:
- Mihalík P., Sopuch P., Svoboda J.

Sestava:

Bjaček R.
Plaček Z. - Sopuch M. - Hanzelka R. - Dorotík L.
Zapletal P. - Sopuch P. - Svoboda J. - Plaček J.
Mihalík P. - Hykel P.

Náhradnící:
- Obroučka J., Šimetka M., Vrtělka V., Žáček R.

Střídání:
- Plaček Z. <-> Šimetka M.
- Hykel P. <-> Obroučka J.
- Mihalík P. <-> Vrtělka V.
- Zapletal P. <-> Žáček R.

Fotogalerie ze zápasu:

Galerie 3. kolo Ženklava - Vlčovice-Mniší B 3:0 (0:0)

Další výsledky 3.kola:

Tichá B - Veřovice B0:0
Hostašovice - Rybí5:2
Štramberk - Mořkov B6:1
Straník - Lubina2:3