Facebook

Stránky žáků

SPONZOR

ASOMPO logo

REKLAMY

Hrajeme IV.třídu okresu Nový Jičín

Kde nás najdete

Chcete-li si naplánovat trasu k nám, klikněte na odkaz pod mapou Zvětšit mapu a do pole A zadejte svou adresu. Stačí pak kliknout na tlačítko vyhledat trasu.
Zv�t�it mapu

Sezona 2013 - 2014

29. září 2013 | 8. kolo Ženklava - Tichá B 2:2 (1:1)

Zdánlivě jednoduchý zápas měl o uplynulém víkendu sehrát tým z Ženklavy, bohužel jak se ukázalo nakonec byl soupeř mnohem více než vyrovnaný. Ještě před samotným výkopem bychom rádi dodatečně ještě popřáli novomanželům Plačkovým všechno nejlepší na společné cestě životem. Teď zpátky k fotbalovým záležitostem. Bylo už jasno jak hráli soupeři o umístění v tabulce a nyní byla na tahu Ženklava. Trenér Filip demonstrativně vylepil tabulku a očekávání bylo zřejmé i z ochozů : vítězství oranžových barev.

Úvodní výkop obstarali domácí a hned jsme se snažili usadit na soupeřově polovině. Ovšem hráči Tiché-rezervy působili celistvě a ani zdaleka nepřipomínali tým ze spodní části tabulky. Nebo možná Ženklava nevypadala jako tým z horní části tabulky, každopádně nebyla to přehlídka vyložených šancí jak se původně zamýšlelo. Jednu z prvních šancí měl na levé straně Kuba S., jenže míč byl spíše pro ortodoxního leváka, proto mohl pustit Jarimu který sbíhal na kraj velkého vápna. Namísto toho zkusil brankářovu pozornost, bohužel bez efektu. To na druhé straně se soupeř sice dostal na naši polovinu, ovšem nikterak závažně zahrozil. V náš prospěch jednoznačně hovoří skvělá obrana, která inkasuje málokdy - do tohoto utkání pouze 5x! To se ale změnilo po standartní situaci, která nebyla na první pohled nebezpečná. Ovšem zeď z tria Kongo - Lumír - Přema nebyla dostatečně pevná (asi málo cementu). Míč tedy propadl až k nohám jakéhosi šutéra z Tiché a ten už měl snadnou pozici 0:1. Jednoduše prostě v téhle sezóně má soupeř všechny svaté při sobě a ke gólům přicházejí jako slepí k houslím.

Ženklava se ale nevzdala, kluci se zvedli a začli bojovat. Také jsme se dostali k příležitosti standartní a proměnili jsme. Rozehrávku už tradičně z dílny vrchního nahrávače Peťi, který posadil bráchovi Marťasovi-Kozenkovi na hlavu luxusní míč. Ten ještě gólman vyrazil ale u tyčky už číhal všudybyl všudehrál Lumír a vyrovnal 1:1. A mohlo být veseleji. Pája si klasickým sólíčkem povodil pravou stranu a na prázdnou kisňu nahrával Jarimu. Bohužel málo vídaný okamžik, i mistr tesař se někdy uřeže, někdy jen prst v tomto případě však celou ruku. Stav tedy skončil po prvních 45 minutách 1:1.

Poločas byl právě opačného rázu než byl název obce soupeře. Ani reprobedny nemohli přehlušit řev a burácení v kabině Oranjes. Tohle prostě nebyla Ženklava jak si ji pamatujeme ze zápasu se Štramberkem, znělo z ochozů.

Druhý poločas byl ale podobného ražení, čili změna razantní nepřišla. Kluci si hold vybrali smůlovatý zápas. To vše mohlo být jinak už v 70. minutě se kopal roh při kterém byl stažen za dres Přemek a byla nařízena penalta. K exekuci se postavil Pája a snajpr s ledovým klidem proměnil. 2:1. Obrat byl dokonán ale radost netrvala dlouho. Bohužel Po rohu na opačné straně se k odraženému míči dostal kapitán hostí a vyrovnal na konečných 2:2. V závěru sice měl šanci Kuba S., šikovně si obhodil brankáře ale na střelu už byl mimo střelecký úhel.

Ohlasy z kabiny: "Je zarážejicí že dokážeme jeden zápas hrát lépe než Štramberk, než Rybí a v dalším zápase uděláme takovou hromadu chyb. Zkrátka na to abychom se udrželi v top 4 musíme naše výsledky proti slabším soupeřům výrazně zlepšít a hrát jako o život. Je to velká škoda, mohlo být daleko veseleji ale celkově je remíza spravedlivá, musíme se poučit a jít dále."

Branky:
- Dorotík L., Mihalík P.

Sestava:

Bjaček R.
Šimetka M. - Sopuch M. - Hanzelka R. - Plaček Z.
Dorotík L. - Sopuch P. - Hykel P. - Plaček J.
Mihalík P. - Svoboda J.

Náhradnící:
- Slíva L. (Br.), Biner D., Hykel V., Obroučka J., Žáček R.

Střídání:
- Šimetka M. <-> Hykel V.
- Mihalík P. <-> Obroučka J.

Fotogalerie ze zápasu:

Galerie 8. kolo Ženklava - Tichá B 2:2 (1:1)

Další výsledky 8.kola:

Lubina - Rybí 0:2
Mořkov B - Veřovice B2:3
Vlčovice-Mniší B - Hodslavice0:4
Štramberk - Hostašovice 2:1