Facebook

Stránky žáků

SPONZOR

ASOMPO logo

REKLAMY

Hrajeme IV.třídu okresu Nový Jičín

Kde nás najdete

Chcete-li si naplánovat trasu k nám, klikněte na odkaz pod mapou Zvětšit mapu a do pole A zadejte svou adresu. Stačí pak kliknout na tlačítko vyhledat trasu.
Zv�t�it mapu

Sezona 2014 - 2015

5. říjen 2014 | 9. kolo Ženklava - Lubina 3:2 (1:1)

O víkendu se přepisovala historie. Ženklava totiž vyhrála, v této sezóně věc nevídaná. Soupeřem byla v uplynulém kole Lubina a s tímto týmem jsme v minulosti několikrát prohráli. Jenže karty byli tentokrát rozdány jinak, do sestavy nakoukli mladíci Honza a Dominik, ve středu dirigoval hru Peťa. Z obrany to jistili Martin s Česťou a na krajích měli Michala s Danem D. Vepředu figuroval trojlístek Lumír-Dan B.-Pája. Začátek zápasu svazovala nervozita. Bylo cítit že Turci již nechtějí prohrát a snažili se vycházet ze zajištěné obrany. Soupeř ale nepředváděl v úvodu bůhví jaký výkon a tak se čekalo, kdo první zrobi chybu. První šanci měl na své kopačce Lumír, po tukěsu před šestnástkou se z úhlu dral k brance, ale gólman jej vychytal. Potom před našim velkym vapnem odpískal sudí přímý kop. A štace balonu byla následující: Břevno - Radúzova ruka - kopačka hostů - Radúzova noha - kopačka hostů = gól v naší síti. A už se zdálo že zápas nabírá směr, který fanoušci Ženklavy moc dobře znají z posledních zápasů. Jenže tentokrát povstali borci v oranžových dresech z mrtvých a snažili se otočit průběh zápasu. Z obrany vyvezl míč Dan. D., předložil míč Peťovi a ten bombou snad ze 30 metrů dává na 1:1! A mohlo být ještě veseleji po centru z pravé strany se dostal k míči Dominik, ale svou velkou šanci uspěchal a tak skončil první poločas nerozhodně 1:1.

Ve druhé půli se už Ženklavjané ničeho nebáli a nastoupili s odhodláním zvítězit. Nutno uznat, že přečkali úvodních 10 minut druhého poločasu s grácií a obrana situaci zvládala. Navíc když se do brejku dostal Dan B. vždycky je to pro soupeře problém. A přesně takovou kolmici dostal a vedení převzali domácí. Radost mohl zvýraznit ještě Pája, jenže místo do branky zamířila jeho střela na tréninkové hřiště. Na chlup stejně skončila podobná akce Dana B. a zdálo se že se o výsledek budeme strachovat. Ovšem to se změnilo po akci kterou z pravé strany nevím jestli záměrně nebo náhodně ale spíše šlo o nacvičený signál, putoval míč nádherně proti noze Peťi a ten dynamitem ve své noze znovu propálil gólmana. 3:1 Již druhá nádherná branka od stejného autora a zdálo se že 15 minut před koncem je hotovo. Ale z ničeho nic vykřesali ještě naději Lubiňané, po rohovém kopu si na míč počkal střídajicí hráč a umístil míč do sítě. 3:2. V tu chvíli by se krve nedořezal v žádném fanouškovi Ženklavy. Ale nakonec vedení vydrželo až do zdárného konce a 2 vítězství bylo na světě.

Jak poznamenal Jari po zápase naprosto stručně: "Doufám že navážeme na vítěznou sérii, kterou jsme dneska začli.." Ženklava : Lubina 3:2

statistika:
Držení míče: 60% : 40%
Fauly: hodně : hodně
Rohové kopy: dost: mohlo jich být více
Žluté karty: Pája : nějaký kecalista
Červené karty : nic : nic

Branky:
- Sopuch P. (2x), Biner D.

Sestava:

Bjaček R.
Šimetka M. - Sopuch M. - Barvík Č. - Dorotík D.
Bernatský J. ml. - Sopuch P. - Mihalík P. - Hykl D.
Dorotík L. - Obroučka J.

Náhradnící:
- Slíva L. (Br.), Obroučka J., Veldamon M., Žáček R.

Střídání:
- Biner D. <-> Obroučka J.
- Hykl D. <-> Žáček R.
- Dorotík L. <-> Veldamon M.

Další výsledky 9.kola:

Vražné - Troj.-Bystré3:1
Žilina - Skotnice B4:1
Zbyslavice - Rybí1:3
Hl.Životice - Hostašovice4:3
Petřvald n/M B - Bravantice2:4