Facebook

Stránky žáků

SPONZOR

ASOMPO logo

REKLAMY

Hrajeme IV.třídu okresu Nový Jičín

Kde nás najdete

Chcete-li si naplánovat trasu k nám, klikněte na odkaz pod mapou Zvětšit mapu a do pole A zadejte svou adresu. Stačí pak kliknout na tlačítko vyhledat trasu.
Zv�t�it mapu

Sezona 2014 - 2015

7. září 2014 | 5. kolo Ženklava - Skotnice B 1:0 (1:0)

Po týdenní odmlce se opět hlásíme z našeho studia na Kavčích Horách a jak už jste zvyklí tak nás čeká reportáž ze zápasu mezi Ženklavou a Skotnicí B. Ve studiu už vítám našeho hosta, kterým je pro dnešní den turecká legenda Hakan Sükür: "Salam vysočina". A hned využiji našeho hosta aby se vyjádřil k situaci v táboře Oranjes. "Moc prohra, málo gól." Tak se pojďme podívat jakou sestavu vymyslel trénér Filip. V brance s číslem 1 Radúz, tam není co řešit. Obrana nastupuje ve složení Kongo, Martin, Čestmír a Přema, zaměřme se na krajní obránce, jak Přemet, tak Kongo nastupují s velkým sebezapřením jako praví Turci ale určitě nechají na hřišti srdíčko. Záloha je ve složení Honza st., Peťa, Lumír, Lukáš a v útoku Kuba s Pájou. Změn je hodně, ale pojďme se už věnovat zápasu.

Úvodní výkop obstarali hosté a bylo evidentní že si s míčem rozumí, ovšem myšlenka a provedení pokulhávalo. Když se konečně míč dostal k domácím zkoušeli hrát po zemi a kombinačně, což částečně své ovoce přinášelo, ale domácí svou mírnou převahu nedokázali ještě přetavit na branku. Oranjes hrají jistě pod menším tlakem, protože se hrálo již 4. kolo a vidina nuly v kolonce bodů mrazila i ve slunečné neděli. Při jedné z domácích rozehrávek napadali oba forvardi rozehrávku domácích a když Pája vypíchl míč, vzal si ho Kuba a ten propálil gólmana Skotnice-Mošnova a šlo se do vedení 1:0. Samozřejmě to oživilo veškeré další akce domácích a i fanoušci začali pookřávat. Do dalšího akce se opět rval Kuba, ale střelu mu zblokoval obránce. Hosté upustili od zdlouhavého držení míče a raději míč nakopávali na postaršího útočníka, nicméně tento dědula slušně provětrával obranu Ženklavy. Naštěstí všechno kryl Radúz a přesně hrající obrana. A když se neproměnil ani rohový kop, škoda že si Čestmír nestihl míč zpracovat, tak sudí píská do píšťalky a posílá mužstva do kabin.

Hakane jak se ti líbil první poločas: "Klobáska dobrý, pivo víc dobrý". Druhý poločas již zahajoval na pravé záloze odchovanec Dominik, který nahradil staršího Honzu, jenž opět nezklamal a zahrál velmi dobrý fotbal. Snaha hostů ve druhé půi ale byla jalová, nevytvořili si prakticky žádnou vyloženou šanci. O rozruch se postaral tak možná pád hostujicího útočníka v pokutovém území, ale sudí penaltu nepískl. Hakane jak vidíš ty tuto situaci? "Kein penalty, der simulantos". Na poslední přibližně čtvrthodinku takticky Filip prostřídal Přemu za mladšího Honzu, i tady je potřeba vysmeknout poklonu, jelikož Přema hrál s velkým sebezapřením, ale podal stoprocentní výkon. Ve zbytku utkání mohl ještě Pája zvýšit vedení ale proti byla branková konstrukce. Takže zápas skončil happy-endem a nejtěsnějším možným rozdílem 1:0.

Z kabin zní mohutný oslavný chorál Oranjes a doufejme že začíná vítězná série Ženklavy. "Maximální nasazení a velká bojovnost, nechtěli jsme už prohrávat. Rozhodla jediná branka, podobně jsme ale mohli vyhrát i předchozí zápasy. Máme výborné začátky a musíme proměňovat šance, v minulých zápasech nám chybělo štěstí ovšem dneska se to změnilo a my věříme že se situace už bude jenom zlepšovat".

Na závěr pozve Hakan Sükür fanoušky na další zápas, Hakane máš slovo: "Dneska výhra, příště výhra, nevědět kde hrát Ženklava příště.." ( Bravantice - pozn. redakce). Ženklava : Skotnice B (Mošnov) 1:0

Branky:
- Obroučka J.

Sestava:

Bjaček R.
Hykel P. - Sopuch M. - Barvík Č. - Hanzelka R.
Bernatský J. - Sopuch P. - Dorotík L. - Holub L.
Mihalík P. - Obroučka J.

Náhradnící:
- Bernatský J. ml., Hykl D.

Střídání:
- Bernatský J. <-> Hykl D.
- Hykel P. <-> Bernatský J. ml.

Fotogalerie ze zápasu:

Galerie 5. kolo Ženklava - Skotnice B 1:0 (1:0)

Další výsledky 5.kola:

Troj.-Bystré - Rybí0:2
Vražné - Žilina1:0
Zbyslavice - Bravantice4:2
Hl.Životice - Petřvald B6:5