Facebook

Stránky žáků

SPONZOR

ASOMPO logo

REKLAMY

Hrajeme IV.třídu okresu Nový Jičín

Kde nás najdete

Chcete-li si naplánovat trasu k nám, klikněte na odkaz pod mapou Zvětšit mapu a do pole A zadejte svou adresu. Stačí pak kliknout na tlačítko vyhledat trasu.
Zv�t�it mapu

Sezona 2014 - 2015

10. srpen 2014 | Pohárové utkání Ženklava - Příbor 1:5 (1:4)

Nadílkou skončil včerejší pohárový duel mezi Ženklavským Sokolem a Příborem z Příbora. A přitom to nebylo až tak jednoznačné utkání. Trenér Filip dal opět příležitosti mladým dorostencům a začátek zápasu vypadal slibně.

Hned v úvodu si naběhl na pas Martina za obranu Kuba O. a jeho zakončení scházeli decimetry. Po úvodním tlaku tedy převzali iniciativu hosté. Hned první menší chybka obrany byla potrestána gólem. 0:1. Nedlouho poté ale odpověděli Oranjes. Kuba O. našel dlouhým balónem přes celé hřiště Dana B. a ten blafákem překonal brankáře Příbora. 1:1. Nicméně nedlouho poté neshody v obraně a nedůraz zapříčinil druhý gól v naší síti. 1:2. Do přestávky jsme pak ještě obdrželi 2 branky a ze hřiště jsme šli se svěšenými hlavami. Bohužel se nám nepovedlo zápas udržet alespoň na skóre 1:2 a kluci v kabině litovali 2 slepených gólů během 5 minut. Nedá se ale říct že by to Ženklava zabalila. Zejména velký počet standartek zůstalo nevyužitých a neujala se ani hlavička Martina a ani koníček Lumíra.

2. poločas se našim už těžko něco tvořilo, přece jen Příbor byl spokojený s výsledkem a nikam se nehnali. Trn z paty se pokusil vyrvat Peťa, ale z hranice velkého vápna přestřelil. A když se neujal ani pokus Konga a na druhé straně přehodil střídajícího brankáře Lukáše S skončilo utkání 1:5.

"Tak my jsme stále v tréninku a na soupeře jsme chtěli jít opatrně, bohužel jako tým jsme selhali, vina se rozhodně nedá svalovat jen na obránce. To bychom museli pranýřovat útočníky že nedávají branky, těch šancí tam bylo opravdu požehnaně. Ovšem soupeř si odehrál své a zvládli tento zápas, my jsme nasadili 5 hráčů kteří mají 15 - 17 let, takže jsme to pojali spíše jako takový test před sezónou. Nicméně je toho hodně co se dá ze zápasu vyčíst a my si to určitě rozebereme na videu."

Branky:
Biner D.

Fotogalerie ze zápasu:

Galerie pohárové utkání Ženklava - Příbor 1:5 (1:4)