Facebook

Stránky žáků

SPONZOR

ASOMPO logo

REKLAMY

Hrajeme IV.třídu okresu Nový Jičín

Kde nás najdete

Chcete-li si naplánovat trasu k nám, klikněte na odkaz pod mapou Zvětšit mapu a do pole A zadejte svou adresu. Stačí pak kliknout na tlačítko vyhledat trasu.
Zv�t�it mapu

Sezona 2014 - 2015

18. duben 2015 | 18. kolo Hostašovice - Ženklava 2:3 (2:1)

Fotbalisté Ženklavy zamířili na horkou půdu Hostašovic v rámci 18. kola III. třídy. Vizitka Ženklavy nebyla příliš povzbudivá, v předchozím kole totiž ztratili doma body s Bravanticemi a tak měli co napravovat, zejména aby se dostali dále od sestupového pásma. Naopak Hostašovice sice také prohráli první zápas jenže vydařený podzim jim nadále zajišťoval 2. příčku v tabulce.

Základní XI: Radúz – Michal, Martin, Česťa, Rosťa – Honza, Peťa, Jari, Kuba – Lumír, Pája.

Mužstva nastupují na hřiště, které je obehnáno plotem z ostnatého drátu a pořadatelé mají za opaskem revolver značky Vystřelvoko, tohle nebude příjemný zápas. Do arény vstupuje taktéž naše lady Horáková, která bude zápas posuzovat. Po úvodním hvizdu neuběhly ani 3 minuty a už jsme dostali první lekci. Na centr z levé strany si naskočil mezi čtyřmi bělásky forvard domácích a rozjásal fanklub domácích. 1:0.

Po tomto nešťastném úvodu jsme se snažili odpovědět. Měli jsme asi 30 rohových kopů, což už ani sudí nebavilo pískat, přesto jsme z tohoto nic nevytěžili. A když už náš tlak přestával být tak drtivý, naskočil si na nákop Martina Pája a spolupráce alá Autopal vyšla. Pája překvapil vyběhnutého golmana domácích a vyrovnal na 1:1.

Radost ovšem pokazil útočník domácích, ihned po rozehrávce kopl do míče tak nešťastně až skončil v naší síti. 2:1. Do konce poločasu se rozhodli domácí přejít na mód lamače nohou. Jejich zákroky byly absolutně mimo hru a po odehrání míče leckdy. Výsledkem však byly pouze žluté karty, zbytek poločasu byl poklidný to se však po pauze ihned změnilo.

Neuběhlo ani 10 minut z druhé půle a frustrovaný utočník menšího vzrůstu ( asi 37 let, výška 1,20 m) šel s kolíky napřed a naprosto mimo hru provedl artroskopii (lékařská metoda vnitřního vyšetření pozn. autora) kotníku Čestmíra (28), ten opětoval palbu a v emocích mu chtěl spočítat počet obratlů a při snaze provést lobotomii, byl přerušen dalším pacintem z Hostašovic, který se zmohl na zbabělou ránu a utekl rovnou do kabin. Celá situace byl hodně vyhrocená a chvílemi vypadalo, že se zápas nedohraje. A aby toho nebylo málo při vyvedení agresora, který mimojiné zkoušel ještě trpělivost našich, to už ale na něj Rosťa použil svůj kalibr ráže 30mm za což byl rovněž vyloučen, stejně jako výše uvedení. K rozehnání davu výraznou měrou pomohli oba kapitáni, zatímco pořadatelská služba byla strachy bez sebe.

Zbytek zápasu se dohrával už relativně v klidu. Po centru matadora Víťi hlavičkoval Kuba na Jariho a ten zavěsil na 2:2. A dílo dokonal svým návratem Víťa. Elegantní kličkou dovedl míč až do odkryté svatyně a rozhodl o výhře 2:3 pro Ženklavu.

Za zmínku stojí ještě, že po zápase chtěli Blancos počkat a vyjasnit si situaci, jenže malý vzrůstem útočník nedostal odvahu a raději se schovával v útrobách stadionu.

Hostašovice – ŽENKLAVA 2:3

Branky:
- Hykel V., Mihalík P., Plaček J.

Sestava:

Bjaček R.
Šimetka - Sopuch M. - Barvík Č. - Žáček R.
Bernatský J. ml. - Sopuch P. - Plaček J. - Obroučka J.
Mihalík P. - Dorotík L.

Náhradnící:
- Veldamon M. (Br.), Hykel V., Hykl D., Plaček Z.

Střídání:
- Bernatský J. ml. <-> Hykel V.
- Bjaček R. <-> Veldamon M.
- Obroučka J. <-> Hykl D.
- Dorotík L. <-> Plaček Z.

Další výsledky 18.kola:

TJ Trojanovice-Bystré - Sokol Zbyslavice1:2
Sokol Bravantice - Sokol Vražné1:0
Sokol Žilina - TJ Petřvald n.M. B2:1
Sokol Rybí - Spartak Lubina2:3 (pp)
FK Skotnice B - Niva Hladké Životice3:2